Det sker igen – nye anmeldelser


Det sker igen har fået to nye anmeldelser, den ene på Gyseren, den anden på Bogblogger. På Gyseren står der blandt andet:

Jeg har bestemt sympati for udgivelsen, som sætter fingeren på, hvordan vores hverdag har ændret sig i de senere år. Hvordan vi tager os mindre af hinanden og er bange for det fremmede, det nye og i sidste ende hinanden. Hvordan enhver er sig selv nærmest, og det ikke så meget handler om, hvad man har brug for, men hvad man har krav på.

På Bogblogger står der blandt andet:

…  især blæser læsning af Nikolaj Højbergs novelle Hvid chili alle tanker om genrer og rammer af banen. For historien om den gravide kvinde, der bærer på en grusom hemmelighed er så elementært spændende og velskrevet, at man som læser glemmer tid og rum.

Mange tak for det :-)

Skriv et svar