Update

Nu jeg har forvildet mig ind til tastaturet for at skrive om Det sker igen (tjek næste indlæg), kan jeg benytte chancen til at give en kort update om mit forfatterliv og liv i øvrigt. Som jeg skrev for en måned siden bimlede jeg mellem at blive freelancer eller søge et job i Forsvaret. Jeg valgte det sidste, fik tilbudt jobbet 2 timer efter samtalen og begyndte på jobbet 7 dage senere. Så nu er jeg miljøleder i Forsvaret og har på en måned været på en uges tjenesterejse, boet på tre hoteller og en kaserne, set  to flyvestation og to flådestation foruden gennemgået flere kurser end jeg gjorde i mine 5 år hos COWI (der ellers bryster sig af at gøre en stor indsats for at højne deres medarbejderes faglige niveau).

At begynde nyt job tager mere energi end jeg har i mine Duracel batterier, så forfatterlivet ligger brak for tiden. Det eneste skriveri det er blevet til den sidste måned er 2.500 ord i en novelle som blev nedfældet en dag min nye arbejds PC var ved at blive opdateret. Forlaget KANDOR er sat på vågeblus forstået på den måde at jeg ikke antager nye manuskripter. I stedet færdiggør de projekter jeg har gang i, blandt andet har jeg d.d . udgivet Jan K’s roman Johan og det knuste hjerte. Om et par måneder kommer Ny Dansk Fantasy 2012 og sidst på sommeren kommer antologien Vampyr. Og når disse to antologier er skippet at sted bliver det forhåbentlig tid til at skrive igen. Jeg har jo stadigvæk Dæmonolotria jeg gerne vil gøre færdig … (Har jeg ikke klynket det hver eneste måned nu det sidste år eller sådan?)

 

1 Kommenter

  • Lise A - 11. maj 2012

    Du må ikke blive alt for optaget af arbejde! Vi har brug for dine bøger også.

Skriv et svar